Anasayfa Gündem Gaming İstanbul için Geri Sayım Başladı
Gündem

Gaming İstanbul için Geri Sayım Başladı

Paylaş
Paylaş

Gaming İstanbul (GIST), 13-15 Eylül 2024 tarihleri arasında Yenikapı’daki Prof. Dr. Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Medya A.Ş ve OGEM’in ana sponsorluğunda düzenlenen etkinlikte, oyun turnuvaları, cosplay yarışmaları, e-spor etkinlikleri ve yeni oyun lansmanları gibi çeşitli aktiviteler yer alacak.

Dünyanın en büyük oyun etkinliklerinden biri olan Gaming İstanbul, bu yıl sekizinci kez kapılarını açacak. Ziyaretçiler PC, konsol ve mobil platformlarda oyun deneyimi yaşayabilecek, ödüllü e-spor karşılaşmalarına katılabilecek ve ünlü internet yayıncılarıyla buluşabilecekler. Ayrıca cosplay yarışmasında yerli yetenekler sahne alacak.

Etkinlikte Riot Games, Wild Rift ve Teamfight Tactics için özel alan kurarken, yerli oyun geliştiricisi Clay Token Games yeni MOBA oyunu SteelSwarm: Apocalypse‘i tanıtacak. Osmanlı temalı Concubine oyunu da ilk kez oyunseverlerin beğenisine sunulacak.

Oyun geliştiriciler için düzenlenen Indieway etkinliği ise 13-15 Eylül tarihlerinde profesyonelleri bir araya getirecek. Fransız ve Türk oyun sektörü temsilcilerini buluşturacak özel bir networking etkinliği de yer alacak. Gaming İstanbul’a katılan firmalar arasında Riot Games, Monster Bilgisayar, Unity, Nescafe, Lenovo ve Teknosa gibi markalar bulunuyor.

Etkinlik saat 10.00-20.00 arasında açık olacak ve biletler www.gamingistanbul.com ve www.biletino.com adreslerinden temin edilebilecek.

Paylaş
İlgili Makaleler
Gündem

İletişim Dünyasının Acı Kaybı: A. Selim Tuncer hayatını kaybetti

Genna Reklam’ın Kurucusu ve Başkanı A. Selim Tuncer, bir süredir tedavi gördüğü...

Gündem

Watsons Ödülleri Yöneticilerin Rap Performansıyla Renklendi

Watsons’ın 20. yılına denk gelen 11. Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri,...

Gündem

1010.istanbul’un İş Modeli, Ecrou’ya Başarı Getirdi

1010.istanbul, Ecrou.com ile geleneksel ajans-marka ilişkisini aşarak “tek ekip” modelini hayata geçirdi....

Gündem

Yalnız Kalmak İstiyoruz ama Yalnız Hissetmek İstemiyoruz

Elif Tütüncü Türkiye’nin Keyif Haritası araştırması, toplumsal ruh hâlimizin ‘birlikte yalnızlık’ paradoksunu...