Anasayfa Gündem Friends in PR’dan Sektöre Merhaba
Gündem

Friends in PR’dan Sektöre Merhaba

Paylaş
Paylaş

Türkiye ve dünya genelinde iletişim çözümleri sunan halkla ilişkiler şirketi Friends in PR, bugün açıldı. Dinamik ve esnek yapısıyla iletişim çözümleri için farklı bir yaklaşım sunan ajans, projenin niteliği ve büyüklüğüne göre doğru uzmanları bir araya getiriyor.

Geleneksel halkla ilişkiler ve iletişim hizmetlerinin yanında video prodüksiyon, görsel tasarım ve dijital medyaya yönelik hizmetler de sunan Friends in PR; sabit bir ekiple çalışmak yerine ihtiyaca yönelik profesyonelleri toplayan bir yapıya sahip. Müşterilerinin hedeflerine uygun kadroyu hızlıca kuran Friends in PR; hızlı, erişilebilir ve veri̇mli̇ çözümler sunan bir hizmet vaadediyor. Ajans ayrıca bu yapısı sayesinde kari̇yerleri̇nde daha esnek ve özgür olmak isteyen sektör profesyonellerine de yeni bir alan açıyor.

“Yurtdışında çalışma yapan yerel firmalar için de hizmet sunuyoruz”

Uluslararası iş ve projelerde yer aldığı zamanlarda farklı kültür ve ülkelerde şahit olduğu deneyimi Türkiye’de faaliyete dökmek isteyen ajansın kurucusu Aylin Nazlıcan, girişimi hakkında şunları söyledi: “Yaşam ve çalışma şekli son birkaç yılda önemli ölçüde değişti. İnsanlar kalıplaşmış çalışma yöntemlerinden kurtulmak ve becerilerini mevcut yaşam tarzlarına uyacak şekilde göstermek istiyor. İletişim konusunda destek arayanlar da mevcut manzaraya uygun, erişilebilir ve verimli çözümler arıyor. Friends in PR olarak tam bu iki talebe cevap vermeyi hedefliyoruz. Sadece Türkiye odaklı çalışmıyoruz. Türkiye dışında çalışmalar yapan ve iletişim desteği arayan firmalar için de yurtdışı bağlantılarıyla en doğru ve verimli çözümleri sunmayı hedefliyoruz.

Uzaktan ve esnek çalışma kavramlarına odaklanan Nazlıcan, uzun süre Avrupa’da çeşitli firma ve ajanslarda çalıştı. Farklı ülke ve firmalardan edindiği bilgilerle global standartlar doğrultusunda daha dinamik, modern ve ulaşılabilir hizmetler sunmak amacıyla bu ajansı kurdu.

Paylaş
İlgili Makaleler
Gündem

Nestlé Türkiye’den 120. Yılında Geleceğe Yatırım

Nestlé Türkiye, Türkiye’deki 120’nci yılını sosyal etki ve sürdürülebilirlik odaklı iki ana...

Gündem

Yüksek Ölçeğe, Yüksek Hız: AJet, CX Stratejisiyle Performansını Katladı

AJet’in Adba Analytics ve Sprinklr iş birliğiyle hayata geçirdiği müşteri deneyimi dönüşümü,...

Gündem

Saint-Gobain Türkiye’nin yeni CEO’su Murat Savcı oldu

Saint-Gobain Türkiye’de üst yönetimde görev değişimi gerçekleşti. Yapı malzemeleri sektöründe Türkiye ve...

Gündem

Otomobilin Geleceğine Markanın Geçmişi Yetmiyor

SUV’lerin yükselişi, elektrifikasyonun hızlanması ve Uzak Doğu markalarının rekabetçi politikaları… DFSK Türkiye...