Anasayfa Gündem McCann İstanbul’a Yeni Müşteri
Gündem

McCann İstanbul’a Yeni Müşteri

Paylaş
Paylaş

McCann ve Mastercard, markanın ikonik “Priceless” marka platformunu tanıttığı 1997 yılından beri küresel bir iş birliği içerisindeler. Bu ortaklık Türkiye’de de UEFA Şampiyonlar Ligi Sponsorluğu ile başlayıp markanın yerel iletişim gereksinimlerine odaklanarak devam edecek.

Doğu Avrupa Pazarlama ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yasemin Develioğlu, bu iş birliğiyle ilgili olarak şunları söyledi: “Mastercard İstanbul, markanın küresel hedefleriyle tutarlılığı korurken kategori içindeki yaratıcı çıtayı yerel olarak yükseltmeyi hedefliyor. Bu iki hedef arasında köprü kurmak için “Priceless” konseptinin ilk gününden bu yana globalde bizimle beraber olan McCann ile Türkiye’de de çalışmaya başlayacağımız için mutluyuz.”

McCann İstanbul CEO’su Elifsu Tufan ise: “Bu iş birliği için çok heyecanlıyız. Mastercard ile ortaklığımızın güçlenerek devam etmesini ve bu yeni dönemde ‘paha biçilemez’ deneyimler yaratmayı dört gözle bekliyoruz.”

Paylaş
İlgili Makaleler
Gündem

Nestlé Türkiye’den 120. Yılında Geleceğe Yatırım

Nestlé Türkiye, Türkiye’deki 120’nci yılını sosyal etki ve sürdürülebilirlik odaklı iki ana...

Gündem

Yüksek Ölçeğe, Yüksek Hız: AJet, CX Stratejisiyle Performansını Katladı

AJet’in Adba Analytics ve Sprinklr iş birliğiyle hayata geçirdiği müşteri deneyimi dönüşümü,...

Gündem

Saint-Gobain Türkiye’nin yeni CEO’su Murat Savcı oldu

Saint-Gobain Türkiye’de üst yönetimde görev değişimi gerçekleşti. Yapı malzemeleri sektöründe Türkiye ve...

Gündem

Otomobilin Geleceğine Markanın Geçmişi Yetmiyor

SUV’lerin yükselişi, elektrifikasyonun hızlanması ve Uzak Doğu markalarının rekabetçi politikaları… DFSK Türkiye...