Anasayfa Gündem Dünyanın İlk Reklam Ansiklopedisi Yayında!
Gündem

Dünyanın İlk Reklam Ansiklopedisi Yayında!

Paylaş
Paylaş

Reklaminsan bu köklü sektörün sistemli bir arşivi olması gerektiği düşüncesiyle, Reklam Yaratıcıları Derneği tarafından, Tazefikir Grup sponsorluğunda hazırlandı. Reklam Yaratıcıları Derneği 31 yıllık geçmişiyle pek çok öncü projeye imza attı.

Reklaminsan, dünyada ilk kez hayata geçen ve dinamik yapısıyla her gün güncellenen önemli bir platform olma iddiasıyla kuruldu. Türk Reklamcılığı’nın gelişimini yani takım yıldızlarını görebilmemiz için, önce yıldızları görmemiz gerektiği felsefesiyle yaratıldı.

Bu platforma Türk reklam sektöründe gerek ajans, gerek reklam veren gerekse bir reklamın hayata geçmesinde emeği geçen herkes üye olabiliyor. Sektörde çalışmış ya da halen çalışmakta olan, markalara değer katan tüm reklam insanlarına kucak açıyor.

Reklam Yaratcıları Derneği Başkanı Çağlar Gözüaçık, reklaminsan.com ile ilgili olarak şunu söylüyor: ‘’Merkezinde insan zekası, hayal gücü, yetenek ve ekip ruhu olan bu muhteşem sektörü bugünüyle olduğu kadar, geçmişiyle de birleştirmek istiyoruz.‘’

Reklaminsan.com’da İhap Hulusi, Mengü Ertel, Eli Acıman, Jeffi Medina, İzidor Barouh, Yavuz Turgul, Ali Taran, Ersin Salman, Nesteren Davutoğlu, Atilla Aksoy, Serdar Erener, Aytül Gülçelik, Hakkı Mısırlıoğlu, Doğan Yarıcı, Ayşe Bali, Hulusi Derici, Oğuzhan Akay, Murat Çetintürk gibi sektörün gelişimine değer katan ustaların yanı sıra, profillerini oluşturan tüm reklam insanlara alfabetik olarak ulaşılabiliyor.

Paylaş
İlgili Makaleler
Gündem

Yüksek Ölçeğe, Yüksek Hız: AJet, CX Stratejisiyle Performansını Katladı

AJet’in Adba Analytics ve Sprinklr iş birliğiyle hayata geçirdiği müşteri deneyimi dönüşümü,...

Gündem

Saint-Gobain Türkiye’nin yeni CEO’su Murat Savcı oldu

Saint-Gobain Türkiye’de üst yönetimde görev değişimi gerçekleşti. Yapı malzemeleri sektöründe Türkiye ve...

Gündem

Otomobilin Geleceğine Markanın Geçmişi Yetmiyor

SUV’lerin yükselişi, elektrifikasyonun hızlanması ve Uzak Doğu markalarının rekabetçi politikaları… DFSK Türkiye...

Gündem

Hatay Hüsnü Özyeğin Anadolu Lisesi Eğitime Başladı

6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan Hatay’ın köklü eğitim kurumlarından Osman Ötken...