Anasayfa Gündem Şampiyonlar LOFT’un Yeni Kampanya Yüzleri Oldu
Gündem

Şampiyonlar LOFT’un Yeni Kampanya Yüzleri Oldu

Paylaş
Paylaş

LOFT, kalıplara sığmayan stil ve moda anlayışını, Türkiye’nin en iddialı ve en cesur sporcularıyla bir araya getiriyor. “Sen de yapabilirsin… Cesur Ol!” diyen LOFT, ortaya koyduğu “Cesur Ol!” sloganıyla cesur stillerin sıra dışı tarzını yaratmaya öncülük ediyor.

Esnek Jean Teknolojisiyle Sınırları Kaldır!

LOFT, esnek kumaş teknolojisi sayesinde hareket engellerini de ortadan kaldırıyor. Formu bozulmadan içinde rahat hareket etmenizi sağlayan teknolojisiyle vücuda mükemmel oturuyor. Jean pantolonlarındaki iddiasını milli sporcularla yaptığı reklam kampanyasında ispatlayan LOFT, bir jeanle yapılabileceklerin ötesine geçiyor.

Kendi hayalleri peşinden gitmeye cesaret göstermiş, Türk sporu tarihine adlarını altın harflerle yazdıran, aldıkları şampiyonluklarla bizi dünyada başarıyla temsil eden 5 milli sporcumuz ile kamera karşısına geçen LOFT, reklam filminde “cesur” ve “kalıpların dışında” bir akıma öncülük ediyor.

LOFT, reklam kampanyasında bir araya getirdiği Tekvando Dünya Şampiyonu Nur Tatar, Atletizm Dünya Şampiyonu Ramil Guliyev, Jimnastik Dünya Şampiyonu İbrahim Çolak, Güreş Dünya Şampiyonu Metehan Başar, Badminton Akdeniz Oyunları Şampiyonu Neslihan Yiğit ile bizi başarıya ilerlememizden alıkoyan her şeyi geride bırakmaya davet ediyor.

Bu reklam filmiyle LOFT; “Sen de yapabilirsin… Cesur ol” sloganıyla cesur olduktan sonra her şeyi başarmanın mümkün olabileceğinin mesajını veriyor.

Milli sporcularımızın uluslararası başarıları;

Nur Tatar

Tekvando Milli Sporcumuz

Dünya, Avrupa ve Akdeniz Oyunları Şampiyonu

Ramil Guliyev

Milli Atletimiz

Dünya, Avrupa ve Akdeniz Oyunları Şampiyonu

İbrahim Çolak

Jimnastik Milli Sporcumuz

Dünya Şampiyonu

Metehan Başar

Güreş Milli Sporcumuz

Dünya, Avrupa ve Akdeniz Oyunları Şampiyonu

Neslihan YİĞİT

Badminton Milli Sporcumuz

Akdeniz Oyunları Şampiyonu

Paylaş
İlgili Makaleler
Gündem

Sevgililer Günü’nde Cihazınızı Koruma Altına Alın

Fibasigorta, Sevgililer Günü’ne özel Cep Telefonu Sigortası’nda %14 indirim sunuyor. Kampanya 14...

Gündem

Tchibo, 75 Yıllık Kahve Serüvenini Yapay Zekâ ile Aktarıyor

Sora, Midjourney, Runway gibi yapay zeka araçlarıyla geliştirilen reklam filmi, 1000’den fazla...

Gündem

PRİDA İletişim Ödülleri’nde Kısa Liste Açıklandı

İDA’nın PRİDA İletişim Ödülleri’nde kısa listeye kalan projeler, ön değerlendirme sürecinin ardından...

Gündem

Onur Yaprak’ın Yeni Durağı Bayer Oldu

P&G’de 20 yılı aşkın tecrübeye sahip Dr. Onur Yaprak, Bayer Tüketici Sağlığı...