Anasayfa Gündem Fater, T.C. Sağlık Bakanlığı’na 40.000 litre ACE Çamaşır Suyu bağışladı
Gündem

Fater, T.C. Sağlık Bakanlığı’na 40.000 litre ACE Çamaşır Suyu bağışladı

Paylaş
Paylaş

Procter & Gamble ve Angelini Group’un İtalyan ortak girişimi Fater’in alt kuruluşu ve Türkiye’de de ACE çamaşır suyu üreticisi olan Fater Temizlik Ürünleri, koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı’na 40.000 litre ACE çamaşır suyu bağışladı.

Bağışlanan ürünlerin ilk bölümünü oluşturan 6 kamyon ACE çamaşır suyu, Sağlık Bakanlığı’nın koordinasyonu ile Kocaeli, Bilecik ve Düzce’deki sağlık kuruluşlarına ulaştırıldı. Ace çamaşır suyu, Sağlık Bakanlığı’nın yönergelerine uygun olarak bu şehirlerdeki hastanelerin sterilizasyonu için kullanılacak.

Fater Hub Türkiye ve Kafkaslar Bölgesi Başkanı Tanju Polat, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “ACE çamaşır suyu bağışımız, yaşadığımız bu zorlu süreçte hijyenin daha da önem kazanması ile birlikte hastanelere ve tüm sağlık çalışanlarına somut bir destek olmayı amaçlıyor. Bu bağışımız ile ilgili olarak sağladıkları iş birliği ve başarılı koordinasyon için Sağlık Bakanlığı’na minnettarız. Bu süreçteki desteklerinden dolayı distribütörümüz Hedef Grup’a da teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca Fater’in Gebze tesisinde tüketicilerimizin yoğun talebini yanıtlamak adına, tüm güvenlik kurallarına uygun şekilde aralıksız çalışmaya devam eden çalışanlarımıza da teşekkür ediyorum’’ dedi.

Paylaş
İlgili Makaleler
Gündem

Nestlé Türkiye’den 120. Yılında Geleceğe Yatırım

Nestlé Türkiye, Türkiye’deki 120’nci yılını sosyal etki ve sürdürülebilirlik odaklı iki ana...

Gündem

Yüksek Ölçeğe, Yüksek Hız: AJet, CX Stratejisiyle Performansını Katladı

AJet’in Adba Analytics ve Sprinklr iş birliğiyle hayata geçirdiği müşteri deneyimi dönüşümü,...

Gündem

Saint-Gobain Türkiye’nin yeni CEO’su Murat Savcı oldu

Saint-Gobain Türkiye’de üst yönetimde görev değişimi gerçekleşti. Yapı malzemeleri sektöründe Türkiye ve...

Gündem

Otomobilin Geleceğine Markanın Geçmişi Yetmiyor

SUV’lerin yükselişi, elektrifikasyonun hızlanması ve Uzak Doğu markalarının rekabetçi politikaları… DFSK Türkiye...