Anasayfa Gündem Hepsiburada’nın Yönetim Kurulu Başkanı Mikheil Lomtadze oldu
Gündem

Hepsiburada’nın Yönetim Kurulu Başkanı Mikheil Lomtadze oldu

Paylaş
Paylaş

Hepsiburada’nın çoğunluk hissesinin Kaspi.kz’ye devrinin tamamlanmasının ardından, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mikheil Lomtadze oldu. Lomtadze, Hepsiburada’yı yenilikçi ve müşteri odaklı hizmetlerle ileriye taşımayı hedeflediklerini açıkladı.

Hepsiburada’nın çoğunluk hissesinin Kaspi.kz’ye devrinin tamamlanmasının ardından, şirketin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 31 Ocak 2025’te gerçekleştirildi. Toplantıda, Hepsiburada’nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mikheil Lomtadze atandı.

Lomtadze, yeni görevine ilişkin yaptığı açıklamada, Kaspi.kz’nin yenilikçi ve kullanıcı odaklı dijital hizmetler geliştirme misyonunu vurgulayarak, Hepsiburada’yı da bu vizyon doğrultusunda ileriye taşımayı hedeflediklerini belirtti. Hepsiburada’nın kurucusu Hanzade Doğan’a teşekkür eden Lomtadze, şirketin uzun vadeli büyüme potansiyeline dikkat çekti.

Türkiye’nin güçlü girişimcilik kültürüne ve ticaret altyapısına sahip olduğunu belirten Lomtadze, Hepsiburada ve Kaspi.kz’nin ortak vizyonu doğrultusunda müşteri ve iş ortakları için yenilikçi hizmetler geliştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Kaspi.kz’nin kurucu ortaklarından biri olan Lomtadze, aynı zamanda şirketin CEO’su olarak görev yapıyor. 2002 yılında Harvard Business School’dan MBA derecesi alan Lomtadze, Harvard Business School’un Orta Doğu ve Kuzey Afrika Danışma Kurulu’nda yer alıyor. Kaspi.kz üzerine hazırlanan Harvard Business School vaka çalışmaları, MBA öğrencilerine ders olarak okutulmaya devam ediyor.

Paylaş

Bir yorum bırakın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler
Gündem

Zurich’in İletişimi Desibel’e Emanet

DesiBel, yeni dönemde markaya stratejik iletişim danışmanlığı, lider iletişimi, itibar yönetimi, medya...

Gündem

Nestlé, Türkiye’deki Yolculuğunu Anlatıyor: “Burası Yuvamız”

Nestlé Türkiye, 1906 yılından bu yana Türkiye’deki faaliyetlerini vurgulayan yeni reklam kampanyasını...

Gündem

Bir Asrın Yolculuğu: Sabancı’dan 100 Yıllık Hikaye

1925 yılında, Hacı Ömer Sabancı tarafından temelleri atılan Sabancı Topluluğu, bu yıl...

Gündem

Sevgililer Günü’nde Cihazınızı Koruma Altına Alın

Fibasigorta, Sevgililer Günü’ne özel Cep Telefonu Sigortası’nda %14 indirim sunuyor. Kampanya 14...