Anasayfa Gündem AC&Co., FC Viitorul Constanta’nın resmi giyim sponsoru oldu
Gündem

AC&Co., FC Viitorul Constanta’nın resmi giyim sponsoru oldu

Paylaş
Paylaş

Yurt dışında AC&Co. adıyla hizmet veren erkek giyim markası Altınyıldız Classics, spora desteğini sürdürmeye devam ediyor.

AC&Co., Galatasaray’da uzun yıllar top koşturan ve iki dönem teknik direktörlük yapan Gheorghe Hagi’nin Romanya’da sahibi olduğu ve teknik direktörlüğünü yaptığı FC Viitorul Constanta’nın resmi giyim sponsoru oldu.

Sponsorluk kapsamında sporcuların sezon boyunca ihtiyaçlarına yönelik her parça, AC&Co. tasarımcıları tarafından özel olarak tasarlandı. AC&Co., yıl sonuna kadar FC Viitorul Constanta’yı giydirmeye devam edecek.

Galatasaray’ın efsanelerinden Gheorghe Hagi’nin 2009 yılında kurduğu ve teknik direktörlüğünü yaptığı FC Viitorul Constanta, küresel futbol endüstrisinde benzersiz bir projeye dönüştü. FC Viitorul Constanta, 10 yıllık yolculuğunda bir dizi etkileyici kilometre taşına ulaşarak Romanya Ulusal Şampiyonu oldu. FC Viitorul Constanta, Romanya Kupası’nı ve Romanya Süper Kupası’nı kazandı. UEFA Avrupa Ligi’nde oynadı. Milli takımlarda sürekli varlık gösterdi ve başarılı oldu.

FC Viitorul Constanta ve Georghe Hagi Futbol Akademisi’nin felsefesi, başarılı bir kariyeri ve uluslararası bir futbol yıldızı olan Gheorghe Hagi tarafından; ‘Güven’, ‘İnanç’ ve ‘Cesaret’ gibi rehberlik eden ilkelerle ve değerlerle oluşturulmuştur.

FC Viitorul Constanta’nın başkanlığını ise 1997 yılında Barcelona’dan Galatasaray’a transfer olan ve Galatasaray’ın unutulmaz oyuncuları arasında yer alan Gheorghe Popescu yürütüyor.

Paylaş
İlgili Makaleler
Gündem

Anneler Günü Sofralarında Paylaşılan Mutlu Anların En Lezzetli Eşlikçisi: Üstad

A101’in katma değerli öz markası Üstad, sevginin en içten duygularla ifade edildiği...

Gündem

Mudo’dan Tasarım ve Yerli Üretim İçin Güçlü İş Birliği: “Mudo Home BİRLİKTE”

Türkiye’nin öncü ve yenilikçi markalarından Mudo, Mudo Home markasıyla gerçekleştirdiği yapılanmasının ardından,...

Gündem

İGA’dan Küresel Özel Havacılığa Yeni İmza

Türk misafirperverliği ile uluslararası standartları kusursuz hizmet anlayışıyla tek çatı altında buluşturan...

Gündem

CLIMAVORE x Jameel at RCA ve Dört Ayaklı Şehir iş birliğiyle Manda Festivali 2026 Başlıyor

İstanbul’un Köylerinde Mandalar ve Sulak Alanların Yaşayan Mirası Kutlanacak İstanbul’un kuzeyindeki sulak...