Anasayfa Gündem ING Türkiye’nin konkuru sonuçlandı
Gündem

ING Türkiye’nin konkuru sonuçlandı

Paylaş
Paylaş

ING Türkiye’nin yeni reklam ajansı konkuru sonuçlandı. ING Türkiye, yaklaşık üç ay süren konkur sürecinin ardından tüm reklam çalışmaları için Tribal Worldwide İstanbul ile el sıkıştı.

ING Türkiye, yapılan anlaşma kapsamında geleneksel, dijital ve sosyal medya reklamlarının tamamını tek bir ajans çatısı altında topladı. ING Türkiye ile Tribal Worldwide İstanbul arasındaki anlaşma 1 Ocak 2020 tarihi itibarıyla başladı. Ajans, yeni markasına sosyal medyadan paylaştığı bir video ile “hoş geldin” dedi.

Dünyanın en büyük ajans networklerinden Omnicom Group’a bağlı olan Tribal Worldwide İstanbul 2010 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Geleneksel, dijital ve sosyal medya reklamcılığını Türkiye’de tek bir çatı altında toplayan ilk ajanslardan olan Tribal Worldwide İstanbul bu yıl 10. yılını kutluyor. Yaratıcı yarışmalardaki performansıyla da dikkat çeken Tribal Worldwide İstanbul Felis Ödülleri’nde son 6 yılda 4 kez “Yılın Yeni Nesil Ajansı” seçildi.

Paylaş
İlgili Makaleler
Gündem

Zurich’in İletişimi Desibel’e Emanet

DesiBel, yeni dönemde markaya stratejik iletişim danışmanlığı, lider iletişimi, itibar yönetimi, medya...

Gündem

Nestlé, Türkiye’deki Yolculuğunu Anlatıyor: “Burası Yuvamız”

Nestlé Türkiye, 1906 yılından bu yana Türkiye’deki faaliyetlerini vurgulayan yeni reklam kampanyasını...

Gündem

Bir Asrın Yolculuğu: Sabancı’dan 100 Yıllık Hikaye

1925 yılında, Hacı Ömer Sabancı tarafından temelleri atılan Sabancı Topluluğu, bu yıl...

Gündem

Sevgililer Günü’nde Cihazınızı Koruma Altına Alın

Fibasigorta, Sevgililer Günü’ne özel Cep Telefonu Sigortası’nda %14 indirim sunuyor. Kampanya 14...