Anasayfa Gündem GriCreative yeniden yapılanmaya gitti
Gündem

GriCreative yeniden yapılanmaya gitti

Paylaş
Paylaş

Markalar ve insanlar arasındaki etkileşimi tasarlayan bütünleşik hizmet ajansı GriCreative, 2003 yılında dijital reklam ajansı olarak sektöre adım attığı günden bu yana 1000 bini aşkın proje ve 200’den fazla kuruma hizmet vermiş yenilikçi bir ajans.

Alanındaki deneyimli isimler Onur Özdamar, Mustafa Emrah Özdamar ve Onur Altın’ın amiral koltuğunda oturduğu ajans, yakın bir zaman önce farklı disiplinleri bir arada tutmak ve departmanlar arasındaki bilgi akışını mükemmelleştirmek amacıyla yeniden yapılanma kararı aldı.

Marka ile müşteri arasında etkileşimin olduğu her temas noktasında, tasarım ve fayda odaklı bakış açısıyla çözümler üreten ajansın aldığı bu karar ile geçmişte Birleşik Reklamcılar ve McCann Erickson/Link yönetici ortağı olarak görev alan Engin Özden ajansın yönetim kuruluna danışman olarak katıldı. Oluşturulan yeni yapıda Emrah Özdamar ajans CEO’su, Onur Özdamar CMO, Onur Altın CTO ve Engin Özden COO olarak görevlendirildi.

Değişen ihtiyaçlar doğrultusunda yeniden yapılanmaya gittiklerini anlatan GriCreative CEO’su Emrah Özdamar, “Bütünleşik reklam ajansı olmak, farklı disiplinleri bir arada tutmayı, bir arada tutarken de farklı departmanlar arasındaki bilgi akışını mükemmelleştirmeyi gerektiriyor. Örneğin; iletişim stratejisini belirlediğiniz, kampanyalarını tasarladığınız bir markanın aynı zamanda mobil uygulamasının kullanıcı deneyimi tasarımını yapmak ya da aynı anda sosyal medyadaki ilişkilerini yürütmek ciddi bir koordinasyon ve sisteme ihtiyaç duyuyor. Yeni yapı, bir yandan hizmet alanlarımızdaki performansımızı kendi içinde geliştirmeyi hedefliyor, aynı zamanda bu alanları ajans değerleri temelinde birbirlerine bağlamayı amaçlıyor” dedi.

Bu yapılanma sonrasında hizmet üretim hızı ve verimliklerini çok daha üst noktalara taşıyacaklarını anlatan Özdamar, “GriCreative olarak bugün müşterilerine strateji temelli bütünleşik reklam hizmetleri sunuyoruz. Markayı hedeflerine götürecek stratejileri mecra bağımsız geliştiriyoruz. Uygulama yapılan mecralar dijitalle sınırlı kalmıyor. Bu viral bir kampanya da olabiliyor, bir reklam filmi ya da billboard da olabiliyor. Portföyümüzdeki markaların çoğuna entegre reklam hizmeti verirken, sadece sosyal medya yönetimini ya da web projelerini üstlendiğimiz ya da BTL hizmetler verdiğimiz markalar da var. Yeni yapılanmanın ile dünya standartlarında, kalıcı, sektöre ilham verecek, yol gösterecek bir kültürü ve iş süreçlerini hayata geçireceğiz. Sektördeki kişi ve kurumlara kıyaslama kriterleri kazandırmak, kararlı olduğumuz hayalimiz” dedi.

Paylaş
İlgili Makaleler
Gündem

ING, Liberté İstanbul’a Emanet

 ING Türkiye, geleneksel, dijital ve sosyal medya yaratıcı kampanyalarının tüm iletişim süreçlerinde...

Gündem

Zurich’in İletişimi Desibel’e Emanet

DesiBel, yeni dönemde markaya stratejik iletişim danışmanlığı, lider iletişimi, itibar yönetimi, medya...

Gündem

Nestlé, Türkiye’deki Yolculuğunu Anlatıyor: “Burası Yuvamız”

Nestlé Türkiye, 1906 yılından bu yana Türkiye’deki faaliyetlerini vurgulayan yeni reklam kampanyasını...

Gündem

Bir Asrın Yolculuğu: Sabancı’dan 100 Yıllık Hikaye

1925 yılında, Hacı Ömer Sabancı tarafından temelleri atılan Sabancı Topluluğu, bu yıl...