Zamansız Şıklıkla Yenilikçi Sokak Modasının Dansı: Lacoste x House of SuperStep 2024

Lacoste x House of SuperStep, Sonbahar/Kış 2024 Koleksiyonu ile Fransız zarafetini sokak modasıyla buluşturuyor.

Lacoste x House of SuperStep, Sonbahar/Kış 2024 Koleksiyonu ile Fransız zarafetini sokak modasıyla buluşturuyor.

Lacoste x House of SuperStep’in Sonbahar/Kış 2024 Koleksiyonu, Akmerkez Üçgen Teras'ta düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı.

Lacoste’un Fransız zarafeti ile House of SuperStep’in sokak modası anlayışını birleştiren koleksiyon, davetlilerden büyük ilgi gördü. Etkinlikte sergilenen parçalar, modern kesimler, cesur desenler ve zengin renklerle dikkat çekti. Ayrıca DJ performansı etkinliğe hareket kattı.

Yenilikçi kumaşlar ve tasarımlarla öne çıkan koleksiyon, sokak stilini şıklıkla buluştururken, konfor ve tarzı bir arada sunuyor.


Eren Perakende Hakkında:  

Eren Holding’in 1988 yılında faaliyete geçirdiği Eren Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. ile temelleri atılan Eren Perakende; 30 yılı aşan tecrübesi, 500'den fazla mağazası ve 25 ülkede binin üzerinde satış noktasıyla dünya markalarını tüketicilerle buluşturuyor.

1990 yılında Fransız tekstil firması Devanlay SA ile kurduğu Devanlay – Eren Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığı ile Lacoste ürünlerinin lisanslı üretimi ve dağıtımına başlayan Eren Perakende; daha sonra Burberry, Gant, Nautica, Converse, The Kooples markalarının da distribütörlüğünü alarak perakende sektöründeki marka çeşitliliğini artırdı.

Temsilciliğini yaptığı markalar başta olmak üzere dünya markalarının seri sonu ürünlerini tüketiciye ulaştırmak amacıyla 2008 yılında Occasion mağazalarını açan Eren Perakende, sonrasında çok markalı ayakkabı konseptine sahip SuperStep mağazalarını hayata geçirdikten sonra online satışa yöneldi ve superstep.com.tr online mağazasını açtı. 

Eren Perakende; fiziksel mağazaları ve distribütörlüğünü yaptığı markalara ait e-ticaret sitelerinin yanı sıra Sanal Çadır ve FashFed.com ile online satışlarını güçlendirdi. 2023 yılında spor perakende zincirlerinden Intersport’u bünyesine katan Eren Perakende, çocuklara özel SuperKids konseptiyle çocukları dünyaca ünlü markalarla tanıştırarak, kendilerini özgürce ifade edebilecekleri yeni bir dünya sundu. 2023 yılında Eren Perakende ailesine katılan bir diğer marka United4 ile tasarım çeşitliliği sunmaya devam etti. 

Son olarak 2023’te perakendenin lüks konsepti olarak açılan United Brands ile global moda markalarını tek bir çatı altında toplayan marka; Boss, Calvin Klein, Gant, Guess, Lacoste, Liu Jo, The Kooples ve Tommy Hilfiger gibi seçkin markaları tek çatı altında moda severlerle buluşturuyor.

Daha fazla bilgi için: https://www.erenperakende.com/index.html

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER