Wolford, Türkiye’deki ajansını seçti

Wolford, kurumsal iletişim, dijital iletişim, proje ve medya iletişimi alanlarında hizmet almak üzere BA Projectz ile anlaştı.

Wolford, kurumsal iletişim, dijital iletişim, proje ve medya iletişimi alanlarında hizmet almak üzere BA Projectz ile anlaştı.


Wolford, kurumsal iletişim, dijital iletişim, proje ve medya iletişimi alanlarında hizmet almak üzere BA Projectz ile anlaştı. Lüks perakende sektöründe 15 yılı aşkın tecrübeye sahip olan ve 10 yılı aşkın süre gazetecilik yapan Bihter Ayyıldız tarafından 2020’nin başında kurulan BA Projectz, başta kültür, sanat ve lüks perakende olmak üzere farklı sektörden markalara stratejik danışmanlık hizmeti veriyor.

Wolford Hakkında

1950 yılında Avusturya’nın Bregenz şehrinde Reinhold Wolff and Walter Palmers tarafından kurulan fabrika ile başlayan hikaye moda tarihinin en önemli anlarına eşlik eden hatta modanın tarihini yazan bir marka hikayesine dönüştü.

Marilyn Monroe’dan Madonna’ya, Kardashian ailesinden Meghan Markle’a kadar dünyanın en ünlü kadınlarının tercihi olan Wolford, Türk kadınına İstanbul Akmerkez ve Nişantaşı’ndan bulunan butikleriyle hizmet veriyor.

İlk dikişsiz külotlu çorap, ikinci deri olarak adlandırılabilecek nefes alan kumaşlardan oluşan iç giyim parçaları ve yine Philip Starck imzalı bir Wolford tasarımından doğan ve ikonik Wolford ürünleri arasında yerini alan Fatal Dress, Hollywood ve sokak modasının hit parçalarından olan Colorado Body gibi ikonik ürünlerin hepsi Wolford imzası taşıyor.

 

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER