Türk Telekom, Fiber Mobilite Çağı için Tolga Çevik'i Seçti

Türk Telekom, Türkiye’nin dijital dönüşümünde kritik rol oynayan fiberdeki gücünü mobile taşıdı ve Fiber Mobilite çağını başlattı.

Türk Telekom, Türkiye’nin dijital dönüşümünde kritik rol oynayan fiberdeki gücünü mobile taşıdı ve Fiber Mobilite çağını başlattı.

Türk Telekom, fiber gücünü mobil dünyaya taşıdığı Fiber Mobilite dönemi ile ilgili detayları Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom Opera Salonu’nda düzenlenen bir toplantıda açıkladı. Toplantıya, Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, Tolga Çevik, Türk Telekom çalışanları ve davetliler katıldı. 

Toplantıda, Fiber Mobilite çağının özellikleri paylaşıldı ve bu döneme ait ilk reklam filmi gösterildi. Program, Tolga Çevik’in "Arkadaşım hoş geldin" gösterisi ile devam etti. 

Zeynep Özden, bu yeni dönemin Türkiye genelindeki fiber altyapıyı mobile entegre ettiğini belirterek, Türk Telekom’un 81 ili kapsayan fiber ağlarıyla ülke genelinde geniş bir iletişim ağı sunduğunu vurguladı. Fiber Mobilite’nin amacı, kullanıcılara yenilikçi teknolojiler sunarak, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak. Özden, mobildeki büyümelerinin bu stratejiye dayandığını ve mobil pazarda önemli bir oyuncu olduklarını ifade etti.

Özden, ayrıca, Türk Telekom’un fiber altyapısının 2024 itibarıyla 449 bin kilometreye ulaştığını ve fiber abone sayısında Avrupa’da ön sıralarda yer aldığını söyledi. Fiber Mobilite’nin sunduğu olanaklarla müşterilerin daha hızlı ve kesintisiz bir mobil deneyim yaşadıklarını, bu etkinin 5G ile daha da belirgin hale geleceğini ekledi.

Tolga Çevik de Türk Telekom ile iş birliğinin marka-ünlü iş birliğinden öte olduğunu ve bu süreçten keyif aldığını belirterek, AKM’deki etkinliğin kültür ve sanata verilen önemi gösterdiğini vurguladı.


Künye:
 

Reklamveren: Türk Telekom
Reklamveren CMO: Zeynep Özden
Reklamveren Marcom Ekibi: Yeşim Uzuner, Oya Dedehayır, Didem Atal Köseoğlu
Reklam Ajansı: Concept İstanbul
Yönetici Kreatif Direktör: Mustafa Özmal
Kreatif Direktör: Emre Günaydın, Buse Şay
Marka Grup Direktörü: Elif Günday
Dijital Ekip Lideri: Emre Arısoy
Ajans Prodüksiyon Direktörü: Barış Dikmen
Prodüksiyon Şirketi: 25 Film
Yönetmen: Turgut Akaçık
Post Prodüksiyon Şirketi: Sinefekt

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER