OMO Express Fresh: Temizlikte Bolt Hızı!

Türkiye’nin en sevilen çamaşır deterjanı markası OMO*, çamaşır yıkama alışkanlıklarını dönüştüren inovatif teknolojilere bir yenisini daha ekliyor.

Türkiye’nin en sevilen çamaşır deterjanı markası OMO*, çamaşır yıkama alışkanlıklarını dönüştüren inovatif teknolojilere bir yenisini daha ekliyor.

Kategorisinde öncü konumunu sürdüren marka, 15 dakikada bile etkili temizlik sağlayan yeni ürünü OMO Express Fresh ile hızlı temizlik ve express ferahlık sunuyor. Bu yeni formül, yoğun tempolu hayatlara hızlı ve pratik bir çözüm getirerek çamaşır yıkama rutinlerinde devrim yaratmayı hedefliyor.

OMO, çamaşır bakım kategorisinde geliştirdiği yeniliklerle sektörün öncüsü olmaya devam ediyor. İlk çamaşır makinesi deterjanı, bebek giysileri için özel deterjan, ilk konsantre deterjan ve düşük sıcaklıkta etkili deterjan gibi ürünlerle dikkat çeken marka, her dönemin teknolojisini yakından takip ediyor. Toplumsal fayda odaklı projeleriyle de öne çıkan OMO, geçmişteki OMO Çağrı Merkezi ve OMO Kadınlar Kulübü uygulamalarının yanı sıra, uzun yıllardır sürdürdüğü ikonik “Kirlenmek Güzeldir” kampanyasıyla dünyayı keşfederken kirlenmenin doğal olduğunu vurguluyor. Sürdürülebilirlik alanında da önemli adımlar atan marka, “İyilik için Kirlenmek Güzeldir” projesiyle plastik atıkları oyun parklarına dönüştürüyor ve OMO Yeniden Dolum Üniteleri ile sıvı deterjan şişelerinin tekrar kullanılmasını sağlıyor. 


Hızlı Tempoya Ayak Uyduran Çözüm 

Günlük hayatın hızlandığı ve ihtiyaçların değiştiği bu dönemde OMO, devrim niteliğinde bir yenilikle karşımıza çıkıyor. 15 dakikada ferahlık sağlayan yeni OMO Express Fresh, kısa sürede etkili çözümler arayan tüketiciler için özel olarak geliştirildi. OMO’nun kısa programa özel ilk formülü olan bu yenilikle marka, hızlı ve etkili yıkama performansı sunmayı hedefliyor.

OMO Marka Müdürü Elif Yıldırımcan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Dünya değiştikçe çamaşır yıkama alışkanlıkları da değişiyor. Kısa program özellikli çamaşır makinelerinin kullanımı arttı ve insanların yüzde 90’ı haftada en az bir kez kısa programı tercih ediyor.** Bu doğrultuda hızlı ve etkili bir formül geliştirerek OMO Express Fresh ile 15 dakikada maksimum performansı yakaladık” dedi.

OMO x Usain Bolt: Hızlı ve Etkili

OMO, yeni hızlı formülü OMO Express Fresh’in tanıtımı için dünyanın en hızlı insanı Usain Bolt ile bir araya geldi. Bolt’un “Hız Hiç Bu Kadar İyi Olmamıştı” dediği kampanyada, Bolt’un yıllardır kırılamayan rekoru ve başarısı ile OMO Express Fresh’in çamaşır bakımında yarattığı devrim arasında güçlü bir bağlantı kuruluyor. Keyifli bir çekim süreci geçirdiğini belirten Usain Bolt, “Dünyanın en hızlısı olarak bu iş birliğinin çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Ben hızlıyım, OMO Express Fresh hızlı... İki hız bir arada, hepimizin buna ihtiyacı var” dedi. OMO Marka Müdürü Elif Yıldırımcan ise OMO Express Fresh’in sunduğu özellikleri aktararak “OMO Express Fresh, Fast Clean teknolojisi ile 15 dakikada çözünerek çamaşırlarda kalıntı bırakmıyor. Ter gibi görünmeyen kirleri kısa sürede temizleyip kötü kokuları ortadan kaldırarak hızlı ferahlık sağlıyor. Ayrıca daha sürdürülebilir bir seçenek sunuyor; yüzde 80’e varan enerji ve yüzde 50’ye varan su tasarrufu sağlıyor. OMO olarak çamaşır bakım kategorisinde öncüyüz ve OMO Express Fresh ile bu mirasa önemli bir katkı yaptığımıza inanıyoruz” diye ekledi.

 

* Ipsos ve Mediacat, Türkiye’nin Lovemark’ları Araştırması

** Toluna Çamaşır Yıkama Alışkanlıkları Araştırması 2023

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER