KARPAT, gündemi K-SWAT ile yakalıyor

KARPAT, müşterilerinin koronavirüs dönemindeki özel iletişimlerini kurgulamak ve gerçek zamanlı çözüm üretebilmek için K-SWAT adında ajans içi bir ekip kurdu.

KARPAT, müşterilerinin koronavirüs dönemindeki özel iletişimlerini kurgulamak ve gerçek zamanlı çözüm üretebilmek için K-SWAT adında ajans içi bir ekip kurdu.


Yaşadığımız olağanüstü günler markaların iletişim ihtiyaçlarını da değiştiriyor. Gündem aynı olsa da konuşulanların sürekli değişmesi, özel süreçler kurgulanmasını gerektiriyor. KARPAT, müşterilerinin bu döneme özel iletişim problemlerini, gündeme uygun akışkan fikirler ve daha hızlı bir süreçle çözmek için ajans içi bir ekip kurdu: K-SWAT nam-ı diğer Korona SWAT.

ATL ve dijital disiplinlerden gelen ekipleri bir araya getiren K-SWAT, gerçek zamanlı fikirleri tüketicilerle sıcak sıcak buluşturabilmek için hızlı reflekslerle çalışıyor. Hedef kitleleri sürekli dinleyerek yakaladığı gündeme özel iç görülerle dijital ağırlıklı nokta atışı projeler geliştiriyor. Müşterileri için yalnızca Türkiye’de değil, global çapta da hizmet veriyor. 

 

KARPAT Genel Müdürü Melda Tarlan, K-SWAT oluşumunun verimliliğine dikkat çekerek şunları söyledi :

"K-SWAT olarak 23 Mart’ta başladığımız çalışmaların meyvelerini almaya başladık bile. Bu kısa zamanda hazırladığımız kampanyaların bazıları Türkiye dışında da yayınlandı. Müşterilerimizden aldığımız tüm olumlu geri dönüşler ve sonuçların, doğru zamanda doğru bir yapı kurduğumuzun işareti olduğunu düşünüyoruz.”

 

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER