Cif’ten Temizlikte Devrim: Hızlı ve Güçlü Yağ Sökücü!

Türkiye’nin lider yüzey temizlik markası Cif, insanların değişen temizlik beklentilerine yüzey temizliğinde devrim yaratan bir ürünle yanıt veriyor.

Türkiye’nin lider yüzey temizlik markası Cif, insanların değişen temizlik beklentilerine yüzey temizliğinde devrim yaratan bir ürünle yanıt veriyor.

Türkiye’deki 40 yıllık marka serüveninde, hayata geçirdiği inovatif çözümler ve ürünlerle insanların sevdiği ve tercih ettiği temizlik markası olmayı başaran Cif; yine kategoride ezber bozan bir yenilikle öne çıkıyor.

İnsanların yıllardır değişen beklentilerine başarıyla yanıt vererek temizliğin öncü markalarından olan Cif; bu kez Türkiye’nin en hızlı ve güçlü yağ sökücü spreyi* Cif Ultra Anında Etki ile yüzey temizliğinde çığır açıyor. Yeni Cif Ultra Anında Etki, özel olarak geliştirilen formülüyle ev içi ve ev dışındaki yüzeylerde 2 kat hızlı ve güçlü** performans gösteriyor.

Yeni ürünün piyasaya sürülmesinde ise, insanların yoğun yaşam temposu nedeniyle hızlı ve pratik temizliğe ihtiyaç duyması rol oynuyor. 


Cif’in yeni ürünü, “güçlü performans” ve “anında etki” odağında tüm beklentilere başarıyla yanıt veriyor.


Cif’in kuralları yeniden yazdığı alan sadece yüzey temizliği ile sınırlı değil. Cif, ürün performansını Formula 1 üzerinden anlatan, kadın ve erkek kitleyi kapsayan alışılmadık bir reklam kurgusuyla da mevcut reklam kalıplarına meydan okuyor. 

Dönüşüme öncülük ediyoruz

Cif’in sıra dışı marka dönüşümünü Cif Marka Müdürü Nedim Can Serintürk şöyle anlatıyor:

“Cif, 1985’ten beri insanların hayatında önemli yer edinen bir marka.  Temizliğin “Ciflemek” tabiriyle anlatıldığı büyük bir marka gücüne sahibiz. Cif’in yıllardır devam eden bu başarısında insanların zamanla değişen ihtiyaçlarını iyi anlayarak imza attığı inovasyonlar yatıyor. Çünkü değişen yaşam koşullarında insanların temizlik beklentileri, temizliği yapma biçimleri ve hatta ürün kullanma şekli bile değişiyor. Her şeyin böylesine hızlı değiştiği bir süreçte; sektöre öncülük eden bir temizlik markası olarak; bizim için de dönüşüm kaçınılmaz. Son yıllardaki çalışmalarımız da bu dönüşümün bir sonucu. Cif olarak; bu dönüşüme öncülük ediyor olmak, pazara ve kategoriye yön vermek bizler için gurur verici.” 


Temizlikte “ilk”lerin markası Cif

“Markamız neredeyse 40 yıllık bu serüvende hep ilklere imza atmayı başardı. Yeniye ve daha iyiye duyduğumuz bu tutku; yıllarca 7’den 70’e herkesin çok sevdiği ürünler ve formatlar geliştirmemizde ilham noktası oldu.

Yolculuğumuz ilk olarak Cif Krem serisiyle başladı. Cif Krem, en zorlu lekelerde bile üstün performansıyla çok sevildi. Ancak zaman içerisinde, yaşam koşullarının giderek zorlaşmasıyla temizliğe ayrılan süreler de azaldı. Pratik ve etkili temizlik ihtiyacı öncelikli oldu. Biz de insanların bu ihtiyacına karşılık yepyeni ürünler geliştirdik.

İlk etapta, temizliğin vazgeçilmezi Cif Krem gücünü sprey formatına taşıyan Cif Krem Sprey’i piyasaya sunduk. Mevcut Cif Krem serisinin de formülünü yenileyerek kolay durulama ve hızlı temizlik avantajı sağladık. Cif Krem Sprey, birçok farklı yüzeyde etkili ve pratik performans gösteriyor. 

Gezegenin geleceği için sürdürülebilir inovasyonların önemi büyüktü. Bu inovasyonları mevcut ekonomik koşullarda fiyat olarak daha uygun ve ulaşılabilir hale getirmek, tüketicilerimizin yanında olmak istiyorduk. Bu yüzden Cif’in sevilen ürünlerinin (Cif Power & Shine ve Cif Krem Sprey) aynı içerikteki konsantre formatı olan Cif Konsantre serisini ürettik. Cif Konsantre, ürünlerin sprey başlıkları ve şişelerinin de yeniden kullanılabilmesini sağlıyor. Mevcut ürünlere göre yüzde 50 fiyat avantajına sahip. Böylece sürdürülebilir, ekonomik ve gezegen dostu ürünlerin mümkün olabileceğini gösterirken yaptığımız inovasyonla sektöre de ilham verdik.

Bu dönüşümün son etabında ise kategoride yine bir ilki gerçekleştirdik. Türkiye’nin en hızlı ve güçlü yüzey spreyi Cif Ultra Anında Etki’yi ürettik. Özel teknolojiyle geliştirilen Cif Ultra Anında Etki, içerdiği aktifler ve express yağ çözücülerle 2 kat hızlı ve güçlü performans gösteriyor. Ürünün öne çıkan diğer özelliği ise; genellikle mutfak ve banyoyla sınırlandırılan temizliği ev dışına da taşıması. Ürün hem ev içinde hem de ev dışında birçok farklı yüzeyde anında etki gösteriyor.”


Yepyeni bir Cif dünyası

“Dönüşümü sadece ürünlerimizle de sınırlı tutmadık. Alışılmışın dışında bir reklam kurgusuyla yeni Cif dünyasını tanıttık. Genelde mutfak ve banyoda geçen, yalnızca temizlik yapan kadınların görüldüğü kategori kodlarının dışına çıktık. Marka yüzümüzü günümüz gerçekliğine uygun, erkek hedef kitleye de seslenir biçimde değiştirdik.

Markanın tarihinde ilk kez ev içerisinde temizlik okazyonuyla başlamayıp yarış pistinde açılan bir Cif dünyası var. Reklam filminde farklı yaş ve cinsiyetlere hitap eden bireylere de yer veriyoruz. Ayrıca ürünün hızına, performansına ve gücüne dikkat çekiyoruz. Ürünün birçok farklı yüzeyde kullanılabileceğini de vurguluyoruz.

Amaç odaklı projeler

“Cif, aynı zamanda amaç odaklı projeleriyle de öne çıkan bir marka. Cif olarak, yaşam alanlarını temizlik ve bakımla güzelleştirerek insanların iyilik haline katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Bu anlamda uzun yıllardır çeşitli projelere imza atıyoruz.

‘Cif Temizlik Treni’ ile Türkiye’nin dört bir yanında ortak yaşam alanlarının temizlenmesi, Topkapı Sarayı’nın temizlik ve restorasyon çalışmalarına destek verilmesi gibi dünya çapındaki çalışmalara ilham veren örnek projeleri hayata geçirdik. 2020’de başlattığımız Temizken Güzel projesiyle de temiz alanların yarattığı mutluluğu evlerden şehirlere taşımayı hedefledik.

Proje kapsamında; İstanbul Boğazı’nın farklı bölgelerine yerleştirdiğimiz Cif Çöpkapar isimli atık toplama üniteleriyle Boğaz’dan 40 ton atık topladık. Topladığımız plastik atıkları geri dönüştürerek yeni Cif Krem şişelerinin üretiminde kullandık. Kadıköy ve Karaköy yaya alt geçitleri, Zincirlikuyu Metrobüs Durağı gibi günde milyonlarca insanın geçtiği alanlarda temizlik ve yenileme çalışmaları yaptık. 6 Şubat Depremleri sonrası bölge halkından istihdam ettiğimiz Cif Temizlik Ekipleri ile Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya’daki 55 çadır kentte ortak yaşam alanlarını temizledik. Hatay Kızılay Konteyner kentinde Cif #TemizkenGüzel Hatay Parkı’nı inşa ettik. Böylece insanların kendini iyi hissedeceği sosyalleşme alanları yaratmak istedik.  Deprem çalışmalarımızla günde 1 milyondan fazla insana ulaştık.

4 yıldır Türkiye’nin birçok farklı şehrinde uygulamaya geçen projemizle milyarlarca insanın yaşamına dokunmaktan mutluyuz.”

Gelecek planları

“İlerleyen süreçte de değişen temizlik ihtiyaçlarını doğru analiz ederek, insanların yaşamlarını kolaylaştıran formatlar ve teknolojiler geliştirmeye devam edeceğiz. Bir yandan da amaç odaklı projelerimizle toplumsal hayata katkı sağlamayı sürdüreceğiz.”


* Bağımsız kuruluşun yaptığı performans testine göre

** Cif Ultra Hız&Güç Yağ Çözücü spreye kıyasla

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER