Anasayfa Gündem Peoplise, Logo Yazılım’a satıldı
Gündem

Peoplise, Logo Yazılım’a satıldı

Paylaş
Paylaş

Revo Capital, 2013 yılında kurduğu 66 milyon dolarlık ilk fonunda yatırım yaptığı önemli girişimlerden Peoplise’ın Logo Yazılım tarafından satın alınması ile üçüncü başarılı çıkışını gerçekleştirdi.

Çağatay Güney, Güçlü Özenci ve Mehmet Ali Özenci’nin kurucu ortaklığında ODTÜ Teknokent bünyesinde Ocak 2013’te faaliyetlerine başlayan Peoplise, kurumsal firmalara tüm işe alım ihtiyaçları için tasarlanmış entegre ve video özellikli dijital insan kaynakları yönetimi platformu sunuyor. Peoplise, Yetenek Yönetim Sistemi olarak konumlanan çözümleriyle başvuru takip sistemleri, sosyal medya kaynaklı işe alımlar, dijital değerlendirme ve markalaşma araçları içeren mobil uyumlu platformlara dönüştürüyor.

2016 ve 2017 yıllarında sırasıyla Revo Captal ve 500 Istanbul’dan yatırım alan şirketin bugün 13 dilde hizmet sunduğu 74 kurumsal müşterisi bulunuyor. 2019 yılında 1 milyondan fazla aday değerlendirmesinde kullanılan platformun müşterileri arasında BBVA Garanti Bankası, Coca-Cola, Allianz, Burger King, Renault, Ford ve Avis gibi önemli şirketler yer alıyor.

Logo Yazılım bu satın alma ile birlikte insan kaynakları ürün portföyünü çeşitlendirmeyi ve müşterilerine yeni dijital çözümler sunmayı hedefliyor.

Paylaş
İlgili Makaleler
Gündem

Allianz Türkiye, Kız Çocuklarına Bembeyaz Bir Sayfa Açtı

Allianz Türkiye, “Dağ Gibi Arkanızdayız” sloganıyla hayata geçirdiği projeyle Erzurum Palandöken’de daha...

Gündem

ALO, İstanbul’da Üç Yeni Mağaza Açtı

ALO, Soho Group iş birliğiyle İstinyePark, Zorlu Center ve Tersane İstanbul’da açtığı...

Gündem

AkademİDA PR Jam 2025 için kayıtlar başladı

İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği’nin (İDA) üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği AkademİDA PR...

Gündem

Tera Yatırım Teknoloji Holding CEO’luğuna Cebrail Taşkın atandı

Tera Yatırım Teknoloji Holding’de CEO görevine Cebrail Taşkın atandı. Şirketten yapılan açıklamaya...