Anasayfa Atamalar Bahçeşehir Koleji’nde üst düzey atama
Atamalar

Bahçeşehir Koleji’nde üst düzey atama

Paylaş
Paylaş

Bahçeşehir Koleji, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Departmanı’nı pazarlama iletişimi konusunda deneyimlerine güvendiği Esin Alptekin İncediken’e emanet etti.

Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü mezunu olan Esin Alptekin İncediken, Yeditepe Üniversitesi’nde Pazarlama üzerine MBA yaptı. İş hayatına 1999 yılında Siemens’te Satış ve Pazarlama uzmanı olarak başlayan İncediken daha sonra sırasıyla Kurumsal İletişim departmanında E-pazarlama, Reklam ve Pazarlama İletişimi Uzmanı olarak çalıştı.

2003 yılı itibariyle Publicis Groupe ajanslarından Starcom’a giriş yapıp P&G markalarının iletişim planlama faaliyetlerinde CEEMEA bölgesi de dahil olmak üzere çeşitli görevler aldı. 2010-2016 yılları arasında yine Starcom’da Ferrero, Borusan, Halkbankası gibi birçok markanın müşteri grupları direktörlüğünü yaptı. 2013 senesinde ZenithOptimedia’nın Türkiye’de bir network ajansı olarak yeniden yapılanmasını yönetti ve Nisan 2014 itibariyle de Genel Müdür görevini üstlendi. Son olarak ajansın Publicis One dönüşümünde P&G operasyonlarından sorumlu yönetici direktör olarak çalıştı.

2019 Eylül ayı itibari ile Bahçeşehir Koleji Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü olan Esin Alptekin İncediken iyi derecede İngilizce ve Almanca biliyor.

Paylaş
İlgili Makaleler
Atamalar

ÜNLÜ & Co’ya yeni Direktör

Yatırım hizmetleri danışmanlığı ve varlık yönetimi alanında faaliyet gösteren ÜNLÜ & Co,...

Atamalar

Yemeksepeti Banabi’nin Genel Müdürü Bülent Dölek Oldu

Yemeksepeti Banabi’nin Genel Müdürü pozisyonuna Bülent Dölek getirildi. İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri...

Atamalar

Mindshare’ın Yeni İcra Kurulu Üyesi Ayşe Ketenci Oldu

Mindshare CEO’su Neslihan Olcay atama ile ilgili değerlendirmesinde, “Mindshare Türkiye olarak işimizin...

Atamalar

Pfizer İsrail’e Türk Genel Müdür

2002 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nden aldığı Kimya Mühendisliği diplomasının ardından 2003 yılında New...