Anasayfa Gündem Publics Groupe ve Microsoft, Marcel için işbirliği yaptı!
Gündem

Publics Groupe ve Microsoft, Marcel için işbirliği yaptı!

Paylaş
Paylaş

.Publicis Groupe, ekiplerinin ve müşterilerinin iletişimini radikal bir şekilde değiştirecek platformu Marcel’i geliştirmek ve uygulamak için Microsoft ile işbirliği yaptıklarını duyurdu.

Publicis Groupe ve Microsoft, kendi uzmanlıklarını Publicis Groupe çalışanları ve müşterileri için geleceğin platformunda birleştiriyor. Publicis Groupe, Publicis.Sapient’in teknoloji danışmanlığıyla, Marcel’in mimarisini, tasarımını ve kullanıcı deneyimini tasarlayacak. Microsoft ise, Microsoft Azure AI ve Office 365’ten faydalanarak, platformun daha derin bir teknoloji ve yapay zeka gücüyle inşa edilmesine katkıda bulunacak.

Marcel platformu, yapay zeka teknolojisini kullanarak Publicis Groupe çalışanlarını ve iş ortaklarını ortak bir platformda bir araya getirecek. Bunu 3 şekilde yapmayı planlıyor:

– Her şeyden önce, Groupe’un 80.000 çalışanı arasındaki ilgili bağlantıları belirleyecek

– Publicis Groupe ajanslarından birinde, bir başka çalışana yardım edebilecek birisi varsa, Marcel o kişiyi bulacak.

– İkinci olarak, Marcel Publicis Groupe’un kolektif bilgisini toplayıp, organize ederek,
çalışanların grup içerisinde var olan tüm deneyimlerden ve bilgiden faydalanmasını sağlayacak.

– Sonuncu ve belki de en önemlisi, her çalışana sınırlarının ötesinde katılım sağlama ve daha fazla yaratma gücü verecek. Marcel platformunun kuluçkası olan M-Labs aracılığıyla Publicis Groupe, büyük küresel müşterileriyle şimdiden sonuç aldığı yeni işbirliği modelleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Satya Nadella, CEO, Microsoft; “Yapay zeka, çağımızın en dönüştürücü teknolojilerinden biri, ancak gerçek gücü insanın yaratıcılığını daha fazla kullanabilmesini sağlamakta yatıyor. Marcel’in güzelliği de işte burada.” diye belirtti. ”Microsoft’ta, insanların sadece kurumlar için çalışmadığını – aynı zamanda kurumların da ekipleri için çalışması gerektiğini düşünüyoruz. Marcel bu fikrin vücut bulmuş hali. İşbirliğimizi bu kadar doğal ve eksiksiz gerçekleştiren felsefe de bu.”

Paylaş
İlgili Makaleler
Gündem

Kültürel Mirasın Peşinde Bir Roman: Kutsal Taç

Muammer Karadeniz’in ilk romanı Kutsal Taç, kadim medeniyetlerin izinde kültürler arası bir...

Gündem

İletişim Dünyasının Acı Kaybı: A. Selim Tuncer hayatını kaybetti

Genna Reklam’ın Kurucusu ve Başkanı A. Selim Tuncer, bir süredir tedavi gördüğü...

Gündem

Watsons Ödülleri Yöneticilerin Rap Performansıyla Renklendi

Watsons’ın 20. yılına denk gelen 11. Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri,...

Gündem

1010.istanbul’un İş Modeli, Ecrou’ya Başarı Getirdi

1010.istanbul, Ecrou.com ile geleneksel ajans-marka ilişkisini aşarak “tek ekip” modelini hayata geçirdi....