Anasayfa Gündem McCann İstanbul’a Yeni Müşteri
Gündem

McCann İstanbul’a Yeni Müşteri

Paylaş
Paylaş

McCann ve Mastercard, markanın ikonik “Priceless” marka platformunu tanıttığı 1997 yılından beri küresel bir iş birliği içerisindeler. Bu ortaklık Türkiye’de de UEFA Şampiyonlar Ligi Sponsorluğu ile başlayıp markanın yerel iletişim gereksinimlerine odaklanarak devam edecek.

Doğu Avrupa Pazarlama ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yasemin Develioğlu, bu iş birliğiyle ilgili olarak şunları söyledi: “Mastercard İstanbul, markanın küresel hedefleriyle tutarlılığı korurken kategori içindeki yaratıcı çıtayı yerel olarak yükseltmeyi hedefliyor. Bu iki hedef arasında köprü kurmak için “Priceless” konseptinin ilk gününden bu yana globalde bizimle beraber olan McCann ile Türkiye’de de çalışmaya başlayacağımız için mutluyuz.”

McCann İstanbul CEO’su Elifsu Tufan ise: “Bu iş birliği için çok heyecanlıyız. Mastercard ile ortaklığımızın güçlenerek devam etmesini ve bu yeni dönemde ‘paha biçilemez’ deneyimler yaratmayı dört gözle bekliyoruz.”

Paylaş
İlgili Makaleler
Gündem

Zurich’in İletişimi Desibel’e Emanet

DesiBel, yeni dönemde markaya stratejik iletişim danışmanlığı, lider iletişimi, itibar yönetimi, medya...

Gündem

Nestlé, Türkiye’deki Yolculuğunu Anlatıyor: “Burası Yuvamız”

Nestlé Türkiye, 1906 yılından bu yana Türkiye’deki faaliyetlerini vurgulayan yeni reklam kampanyasını...

Gündem

Bir Asrın Yolculuğu: Sabancı’dan 100 Yıllık Hikaye

1925 yılında, Hacı Ömer Sabancı tarafından temelleri atılan Sabancı Topluluğu, bu yıl...

Gündem

Sevgililer Günü’nde Cihazınızı Koruma Altına Alın

Fibasigorta, Sevgililer Günü’ne özel Cep Telefonu Sigortası’nda %14 indirim sunuyor. Kampanya 14...