Anasayfa Gündem Getir’den salgın döneminde sokak hayvanlarına 23 ton mama yardımı
Gündem

Getir’den salgın döneminde sokak hayvanlarına 23 ton mama yardımı

Paylaş
Paylaş

Getir, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını dolayısıyla kapanan işletmeler ve sokağa çıkma yasakları nedeniyle mama bulmakta zorlanan patili dostlarımız için geçtiğimiz haftalarda harekete geçmişti.

Getir, bu zor dönemde sokak hayvanlarının unutulmaması için HAYTAP iş birliği ile ‘Yardım Maması’ projesini başlatmıştı. Sipariş verirken sepetlerine Yardım Maması’nı ekleyen kullanıcılar, bir ay boyunca sokak hayvanlarının beslenmesine destek verdi. Duyarlılıkları ile projeye destek olan Getir kullanıcıları sayesinde 23 ton mama toplandı.

Proje çerçevesinde, Getir kullanıcılarının satın aldıkları mamalar HAYTAP’a teslim edildi. HAYTAP, toplanan 23 ton mamayı, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli, Sakarya ve Hakkari’deki sokak hayvanlarının beslenmesi için kullanmaya başladı.

Paylaş
İlgili Makaleler
Gündem

TikTak, Getir Araç’ı satın aldı

TikTak, Getir Araç’ı satın aldı. Bu stratejik adım, iki öncü markayı bir...

Gündem

Sparx, Yeni Ürünlerini Yapay Zekâ ile Konuşturdu

Türkiye’nin yerli bulaşık makinesi kapsülü markası Asperox Sparx, yeni yardımcı bakım ürünleri...

AtamalarGündem

MAİS A.Ş.’de yeni Genel Müdür Bahaettin Tataoğlu oldu

2016 yılından bu yana MAİS A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yapan Dr....

Gündem

Basın Diplomasisi New York’ta Sahnedeydi

Küresel Gazeteciler Konseyi’nin (KGK) düzenlediği Uluslararası Medya Dostluk Ödülleri, New York Türk...