Anasayfa Gündem Fujifilm Türkiye’ye yeni ajans
Gündem

Fujifilm Türkiye’ye yeni ajans

Paylaş
Paylaş

Karbonat, Fujifilm Türkiye’nin ATL, BTL, dijital ve sosyal medya dahil olmak üzere Fujifilm Kurumsal, Instax , Fujibas markalarının iletişimlerini yürütecek, entegre reklam ajansı olarak çalışacak.

2020 yılında İşbir Yatak, OPPO, Biscolata, Boombastic, Luppo, Opel, Citroen’den sonra Fujifilm’i de müşteri portföyüne katan Karbonat, yeni markasına sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile hoş geldin dedi.

Fujifilm Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Burcu Bölükbaşı Güvenlidal, yeni işbirliğini, “Fujifilm olarak 2020-2021 yılı hedeflerimize yeni takım arkadaşımız Karbonat ile ulaşabileceğimizi hissettik. Bugünden itibaren reklam tarafında, inovatif işlere imza atmış, Karbonat ile çalışmaya başlamaktan büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum” sözleriyle değerlendirdi.

Karbonat Genel Koordinatörü Emre Abay ise “Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Fujifilm ile uzun yıllar sürecek bir iş birliğine imza attık. Fujifilm tarafında inovasyondan gelen katma değerin, Karbonat yaratıcılığıyla harmanlandığında, istenilen hedeflere ulaşmak da kolaylaşıyor. Tüm süreç boyunca profesyonel ve samimi yaklaşımlarıyla Karbonat’ı doğru yönlendiren Fujifilm Türkiye yöneticilerine, Karbonat’ın bugün bu noktada olmasını sağlayan tüm değerli diğer markalarına ve ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” sözleriyle değerlendirdi.

Yeni dönemde, Fujifilm’e entegre iletişim hizmeti verecek Karbonat’ın müşterileri arasında; OPPO, Biscolata, Luppo, Regal, Nesine.com, Logitech, Opel, Citroen, İşbir Yatak, Nivea, Kahve Dünyası ve Little Caesars Pizza da bulunuyor.

Paylaş
İlgili Makaleler
Gündem

Türkiye, Proton Tedavisinde Uluslararası Ekosistemini Kuruyor

Türkiye’nin ilk Uluslararası Proton Çalıştayı 4-5 Şubat 2026’da Ankara ve İstanbul’da düzenlenecek....

Gündem

İletişimin Yeni Nesli Sahnede: AkademİDA PR Jam’de İlk Etap Tamamlandı

İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği’nin (İDA) üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği AkademİDA PR Jam’de...

Gündem

Konfor’un Yeni Döneminde Üretim Gücü, Duygusal Anlatıyla Buluşuyor

Konfor, Türkiye’nin en büyük entegre mobilya üretim tesisi Konfor Park ile başlayan...

Gündem

Türkiye’nin Yapay Zekâ Çözümleri CES 2026 Sahnesinde

Türkiye, dünyanın en büyük teknoloji ve inovasyon etkinliklerinden biri olan CES 2026’da...