Anasayfa Medya Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer, “Altın Kod 5.2.0” dizisine sponsor oldu
Medya

Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer, “Altın Kod 5.2.0” dizisine sponsor oldu

Paylaş
Paylaş

İlk defa Instagram’ın IGTV bölümünde yayınlanacak “Altın Kod 5.2.0” dizisi haftada bir gün Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer sponsorluğunda izleyicilerin karşısında olacak. Dizinin kurgusunda 500 yıl öncesine dayanan, Kapadokya ve Yerebatan Sarnıcı’nda gizlenmiş İstanbul’un önemli bir sırrı öne çıkarken, birbirinden farklı altı ana karakterle birlikte olay örgüsünün çözülmeye çalışacağı heyecanlı ve eğlenceli bir sosyal medya dizisi izleyicileri bekliyor.

Yapılan araştırmalarda zorunlu evde kalma dönemlerinde sosyal medyada geçirilen zaman her zamankinden daha fazla öne çıkarken, evlerde yemek yapma sıklığı da oldukça arttı. En sık kullanılan sosyal medya kanallarından olan Instagram’da yayınlanmak üzere, yemek yapma sahnelerinin bol bol yer aldığı, izleyicilerin kendilerini heyecan ve gizem dolu komik bir hikâyenin içinde bulacakları dizide ana karakterleri Pınar Altuğ, Yusuf Güney, Emel Müftüoğlu, Orçun Kaptan, Murat Sönmez, Kayhan Kilbaşoğlu, Muzaffer Yöntem, İsrafil İnce ve Berke Üzrek canlandırıyor. Ebru Akel gibi misafir sanatçı olarak katılacak birçok ünlü oyuncu ile de heyecan giderek artacak.

Hayatımızın yeni normali ile birlikte yeni iş yapma modellerinin de oluşmaya başladığı bu dönemin ilklerinden olan bu projede, oyuncular tüm çekimleri kendi telefonlarıyla ve çoğunlukla evlerinden gerçekleştirecekler. Hatta oyunculardan biri çekimlerini Berlin’de yapacak. Projenin sahibi ve yönetmeni olan Deniz Akel de oyuncularını uzaktan, tamamen dijital dünyanın sağladığı imkanlarla yönetecek. Sosyal mesafe ve dijitalleşmenin getirdiği “yeni normalin” ilk sosyal medya dizisinin yapımcılığını Ediz Utkucan – Key Production, senaryosunu ise Ortak Fikir Sanat üstleniyor.

Paylaş
İlgili Makaleler
Medya

Müzik platformu Muud artık Tivibu’da

Türk Telekom, dijital müzik platformu Muud’un zengin içeriklerini, Tivibu İnteraktif Servisler üzerinden...

Medya

Samsung Electronics Türkiye ile Ece Seçkin’den “acayip iyi” bir proje

Ece Seçkin, Samsung Electronics Türkiye ile iş birliği kapsamında Instagram ve TikTok...

Medya

Twitter’dan bir yeni özellik daha

Twitter, son birkaç yıldır sertlik dozajı giderek artan siyasi söylemler ve George...

Medya

Facebook, Messenger Kids’i Türkiye’deki ebeveynler ve çocuklar için hayata geçiriyor

Facebook, bugün yaptığı bir açıklamayla Messenger Kids’i Türkiye’de hayata geçirdiğini duyurdu. Bugün...