Anasayfa Reklam Filmleri Elidor’la Pembeye Bir De Şimdi Bak
Reklam Filmleri

Elidor’la Pembeye Bir De Şimdi Bak

Paylaş
Paylaş

Elidor, marka elçisi olarak seçtiği Zeynep Bastık ile hayata geçireceği ürün kampanyaları ve sosyal sorumluluk projeleri için çalışmalara başladı. İkilinin iş birliğinin ilk çalışması olan reklam filmi, her kadının kendi benzersiz özellikleriyle kendi hikayesinin kahramanı olduğunu anlatıyor. “Pembeye Bir De Şimdi Bak” sloganıyla yayına giren filmin yönetmeni Hakan Kemiksiz oldu. İstanbul’da iki gün süren çekimlerde 100’ün üzerinde genç rol aldı.

Elidor Marka Müdürü Özge Onur:“Elidor olarak ürünlerimizle dünyanın farklı ülkelerinde, saçlarının iyi görünmesi ve kendilerini iyi hissetmeleri konusunda birbirinden farklı milyonlarca kadının hayatında yer alıyoruz. Aynı zamanda genç kadınların güçlenmesine katkı sağlamak ve hayatlarında pozitif etki yaratmak için de projeler gerçekleştiriyoruz. Çok yakında marka elçimiz Zeynep Bastık’ın da içinde yer aldığı, eğitim alanında bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçireceğiz.”

Zeynep Bastık:“Elidor ile ürün kampanyalarının yanı sıra genç kadınların hayatlarını şekillendirmelerine, hayallerini keşfetmelerine ve gerçekleştirmelerine katkı sağlayacak bir sosyal sorumluluk projesi üzerinde çalışıyoruz. İlk reklam filmimiz yayına girdi, önümüzdeki günlerde bu projeyi de paylaşacağız. Kadınların güçlenmesi konusunda Elidor ile değerlerimiz ve hayallerimiz ortak.” dedi.

REKLAM KÜNYESİ:

Reklamveren: Unilever

Reklamveren Yetkilisi: Alper Eroğlu, Özge Onur, Berkay Çomak, Nursu Aydoğan

Reklam Ajansı: Medina Turgul DDB // Adam & Eve DDB

Yönetici Kreatif Direktör: Ertuğ Tuğalan

Kreatif Direktör: Emre Altundağ

Kreatif Ekip: Burcu Günister, Selin Saygın, Deniz Dükel, Derya Didem Kundakçı

Stratejik Planlama Ekibi: Alper Özcan, Doğa Çakır

Müşteri Ekibi: Azize Civanbay, İrem Kara, Dilge Yıldırım

Sosyal Medya Ekibi: Sezgi Karabaş, İlayda Çolak

Medya Planlama Direktörü: Şafak Çınar

Ajans Prodüktörleri: Gülengül Soytürk, Nisan Turgul, Aslı Aykut

Prodüksiyon Şirketi: Panda Films

Yönetmen: Hakan Kemiksiz

Medya Planlama: Mindshare

PR Ajansı: Sobraz

Ünlü Yönetim Ajansı: Portal Rights Management

Paylaş
İlgili Makaleler
Reklam Filmleri

DİMES’ten TikTok Konseptinde Yeni Reklam

DİMES, Hayata Başka Bak sloganıyla tüketicilerine ilham vermeye devam ediyor. DİMES, içecek...

Reklam Filmleri

Belediyeler plastik kirliliğine karşı bir arada

Alternatifleri olan pipet, kulak çubuğu, tabak, çatal, bardak, içecek karıştırıcıları ve köpük...

Reklam Filmleri

A101’den “Kapıda” indirin uygulaması

A101’in, Kapıda uygulamasıyla kalite ve ucuzluğu ülkedeki her eve götürmeye hazırlandığını duyurduğu...

Reklam Filmleri

Starbucks, global çapta zarar etti

Pandemiden en çok etkilenen yeme-içme sektörü, kontrollü sosyal hayata geçilmiş olsa dahi...