Anasayfa Gündem Beşiktaş JK ve InGame’den Zula iş birliği
Gündem

Beşiktaş JK ve InGame’den Zula iş birliği

Paylaş
Paylaş

4 Nisan Perşembe günü Vodafone Park’ta düzenlenen iş birliği anlaşması imza töreni, Beşiktaş Esports Yöneticisi Erman İpci ve InGame Group CEO’su Alpay Alptekin’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Espor alanındaki başarılarıyla dikkat çeken Beşiktaş Esports ile bugün dünyada 21 milyondan fazla kişi tarafından, 11 farklı dilde oynanan Türkiye’nin ilk ve tek yüzde 100 milli MMOFPS oyunu Zula’nın yaratıcısı InGame Group arasında gerçekleşen iş birliği anlaşması kapsamında, 2018-2019 futbol sezonunda Vodafone Park’ta, Beşiktaş JK Zula Espor takımının da yer alacağı iki etkinlik gerçekleştirilecek.

Aynı kapsamda Beşiktaş JK, InGame Group şirketlerinden Lokum Games’e, 2019-2020 futbol sezonunda, Vodafone Park’ta ev sahibi sıfatıyla oynayacağı 10 maçta geçerli olmak üzere, stadyum içerisindeki veya dışarısındaki alanlarda, Beşiktaş JK espor takımı için aktivite alanı sağlayacak. Beşiktaş’a Lenovo Game On’da hafta içi Zula turnuvası düzenleme hakkı sağlayan iş birliğiyle, turnuvalarda ilk 8’e giren esporculara oyun içi Beşiktaş desenleri hediye edilecek. Bu iş birliğiyle esporun ülkemizde bilinirliğinin artması amacıyla BJK TV ekranlarında haftalık olarak bir espor programı yayınlanması ve Beşiktaş JK’nın resmi kulüp dergisinde her ay espor ile ilgili içeriklere yer verilmesi planlanırken, Zula oyun içi lisans sözleşmesiyle de oyuncular BJK ürünleriyle buluşturulacak.

Beşiktaş JK ve InGame Group arasında imzalanan iş birliği protokolü ile Türkiye’de esporun gelişmesine büyük katkı sağlanması hedefleniyor.

InGame Group CEO’su Alpay Alptekin, “InGame Group olarak, Türkiye’de esporun ve esporcuların gelişmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu alanda hizmet veren lider kuruluşlardan biri olarak sektöre ışık tutacak, yön verecek yatırımlarımıza devam ediyoruz. “İlk”lerin ve “en”lerin altında hep InGame Group’un imzası var. Bu anlamda espor alanına yönelen ilk geleneksel spor kulübü olan Beşiktaş JK ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, bugün futboldan sonra ülkemizde en çok takip edilen spor dalı olan espor alanında yeni ufuklar açacaktır. Milyonlarca Beşiktaşlı Zula’cıya hayırlı uğurlu olmasını dilerim” diye konuştu. Gençlerin her geçen gün daha büyük ilgi gösterdiği espor ekosisteminin büyümesinde en önemli yapı taşlarından birinin spor kulüpleri olduğuna inandıklarını söyleyen Alptekin, gerçekleştirdikleri bu iş birliğiyle Türkiye’de esporu tabana yayarak, dünyanın en büyük ekosistemlerinden biri olma yolunda hızla ilerleyen bu alanda ülkemize ivme kazandıracaklarını sözlerine ekledi.

Beşiktaş Esports Yöneticisi Erman İpci ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Beşiktaş JK olarak, Türkiye’de espor alanında birçok imza atmış olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Profesyonel bir spor kulübünün espor kategorisine yatırım yapması, bu özel alanı daha değerli hale getiriyor diye düşünüyorum. Hem dünyada hem de ülkemizde büyük ilgiyle takip edilen bu yeni dünyanın, Türkiye’deki önemli temsilcilerinden biriyle hayata geçirdiğimiz iş ortaklığı, bizler açısından da mutluluk verici. Espor kategorisine gönül veren genç kardeşlerimize bu iki önemli markanın gücü ile birçok farklı fırsat sunacağımız bu iş birliğinin, gelecekteki espor iş birliklerine de önemli bir örnek teşkil edeceğini düşünüyoruz. Uzun soluklu olmasını dilediğimiz bu iş ortaklığının her iki markaya da başarı getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Paylaş
İlgili Makaleler
Gündem

Yüksek Ölçeğe, Yüksek Hız: AJet, CX Stratejisiyle Performansını Katladı

AJet’in Adba Analytics ve Sprinklr iş birliğiyle hayata geçirdiği müşteri deneyimi dönüşümü,...

Gündem

Saint-Gobain Türkiye’nin yeni CEO’su Murat Savcı oldu

Saint-Gobain Türkiye’de üst yönetimde görev değişimi gerçekleşti. Yapı malzemeleri sektöründe Türkiye ve...

Gündem

Otomobilin Geleceğine Markanın Geçmişi Yetmiyor

SUV’lerin yükselişi, elektrifikasyonun hızlanması ve Uzak Doğu markalarının rekabetçi politikaları… DFSK Türkiye...

Gündem

Hatay Hüsnü Özyeğin Anadolu Lisesi Eğitime Başladı

6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan Hatay’ın köklü eğitim kurumlarından Osman Ötken...