Anasayfa Tasarım & Yaratıcılık Türkiye’nin ilk yetenek festivali: TalentFest’18
Tasarım & Yaratıcılık

Türkiye’nin ilk yetenek festivali: TalentFest’18

Paylaş
Paylaş

TalentFest’18, Türkiye’de ilk defa düzenlenecek ve yoğun katılımlı networking buluşmalarıyla yeni mezunlara ve genç yeteneklere kariyer yolculuklarında rehberlik edecek. Katılımcı şirketlerin farklı gün ve saatlerde düzenleyeceği ofis ziyaretleri, şirket gezileri, yönetici ve CEO’larla sohbet, teknoloji buluşmaları ve fabrika ziyaretleri gibi çok sayıda etkinliğe katılacak genç yetenekler, şirketleri yakından tanıma fırsatı bulacak. P&G, Philip Morris/Sabancı, Borusan Grubu, İş Bankası, Danone, Koton ve sahibinden.com gibi Türkiye’nin ve dünyanın en iyi şirketleri TalentFest’te yeteneklerle bir araya gelecekler.

Festivalin açılış etkinliği ise çok sayıda insan kaynakları yöneticisinin katılımıyla 25 Ekim’de İstanbul’da Ferko Signature Assembly’de düzenlenecek. Yaratıcı, ergonomik ve çevreci teknolojiye sahip tasarımlar ile çalışma alanı mobilyaları üreten Herman Miller markasından Bertie Van Wyk “Ofis Tasarımlarında Değişen Sosyal Ergonominin Yetenek Tutundurmaya Etkisi” hakkındaki konuşması ile açılış etkinliğinin özel konuğu olacak.

TalentFest’in, Türkiye’de yetenekleri şirketlere kazandırmaya yönelik çalışmalar üzerinde büyük bir etki yaratacağını vurgulayan toptalent.co kurucu Ortağı Ahmet Yüce, festivale ilişkin şunları söyledi: “toptalent.co olarak en iyi yetenekler en iyi şirketlerle bir araya getirmeye devam ediyoruz. Festival süresince ofis ziyaretleri, yöneticilerle buluşmalar, CEO buluşmaları gibi oldukça faydalı etkinlikler yeni mezunlara ve genç profesyonellere pek çok fırsat sunacak. Tüm genç yeteneklerin 1-30 Kasım tarihlerinde festival programını dikkatle takip etmelerini öneriyorum.”

TopTalent İnternet Sitesi

Paylaş
İlgili Makaleler
Tasarım & Yaratıcılık

IZZ, geleneksel teknikleri çağdaş tasarım anlayışıyla yorumluyor

Brandcom Group’un Türkiye tasarım mirasını sürdürme misyonu üzerine kurduğu yeni markası IZZ;...

Tasarım & Yaratıcılık

2020 Pirelli Takvimi, Juliet’i Aramak teması ile tanıtıldı

Paolo Roversi tarafından fotoğraflanan “Looking for Juliet” (Juliet’i Aramak) temalı 2020 Pirelli...

Tasarım & Yaratıcılık

İllüstratörler Platformu ve Bahçeşehir Üniversitesi’nden iş birliği

Bahçeşehir Üniversitesi ile gerçekleştirilen iş birliğinde illüstrasyon, animasyon, yayıncılık, reklam ve iletişim...

Tasarım & Yaratıcılık

İstanbul Art Show, sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor

20 -22 Aralık tarihleri arasında yapılacak ve birçok farklı tarzda sanat eserini...