Anasayfa Gündem Kanal A yayın hayatına son verdi
Gündem

Kanal A yayın hayatına son verdi

Paylaş
Paylaş

1996’dan beri yayın hayatına devam eden Kanal A televizyonunun kapatıldığının açıklaması gerçekleştirildi. Kanaldan yapılan açıklamada. ’28 Şubat’çılar, FETÖ’cüler başta olma üzere bir çok mihrak ile karşımıza çıkan badireleri inanç ve azimle atlattık. Geldiğimiz noktada; Kanal A yayınlarına birtakım sebeplerden dolayı ara veriyoruz.’ şeklinde ifadelere yer verilerek yayın hayatına son verildi.

1996’dan beri yayın yapan Kanal A televizyonunun yayın hayatına son verildiğinin açıklaması gerçekleştirildi. Kanaldan yapılan açıklamada, “28 Şubat’çılar, FETÖ’cüler başta olma üzere bir çok mihrak ile karşımıza çıkan badireleri inanç ve azimle atlattık. Geldiğimiz noktada; Kanal A yayınlarına birtakım sebeplerden dolayı ara veriyoruz”şeklinde ifadelere yer verildi.

Hareketli ve yoğun gündemler içerisinde geçen süreçte, vatanımız, milletimiz ve maneviyatımız için sürekli ortak değerleri gündeme getirdik. Hedeflerimiz gereği medya işinde yıllardır rızık peşine düşmedik. Rızkı veren Cenab-ı Hak’tır düşüncesiyle hareket ettik.

Medya ve özellikle televizyon dünyası dikensiz gül bahçesi değil ki Kanal A gülistan olsun. Ama biz her zaman halimize şükrettik, hamd ettik. Geldiğimiz noktada; Kanal A yayınlarına birtakım sebeplerden dolayı ara veriyoruz. Radyo A ve www.kanalahaber.com yayınlarına devam edecek. Bu süre zarfında samimiyetini ve sıcaklığını sürekli olarak yanımızda hissettiğimiz siz değerli izleyicilerimize, fedakâr programcılarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Saygılarımızla…

KANAL A GENEL YAYIN YÖNETMENİ SON DAKİKA AÇIKLAMASI!

Kanal A Genel Yayın Yönetmeni Alper Tan, veda yazısında şunları belirtti:

“Fani olan herkesin gücü ve sabrı sınırlıdır. Kanal A’nın da içinde olduğu Termikel Grup, 20 seneden beri bu televizyona destek verdi. Televizyon sektörünün ekonomisi bellidir.

Buraya kadarmış. Kanal A sessizce artık veda ediyor. Karşılıklı 20 yılın hukuku var.. Termikel Grub’un kurucusu Hacı Mehmet Kaya başta olmak üzere Termikel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaya ve Kanal A Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaya’ya teşekkür ediyorum. Kanal A’nın ülkedeki en özgür yayın platformu olmasına müsaade ettiler ve desteklediler.

Birlikte çalıştığımız 20 yılda iyi-kötü günlerimiz oldu. Sıkıntılı dönemlerin hepsini çalışma arkadaşlarımızla omuz omuza birlikte atlattık.. Kanal A’da gücümüz, takatımız buraya kadar yetti. Kısmet bu kadarmış.. Şimdi veda vakti.”

Paylaş
İlgili Makaleler
Gündem

Zurich’in İletişimi Desibel’e Emanet

DesiBel, yeni dönemde markaya stratejik iletişim danışmanlığı, lider iletişimi, itibar yönetimi, medya...

Gündem

Nestlé, Türkiye’deki Yolculuğunu Anlatıyor: “Burası Yuvamız”

Nestlé Türkiye, 1906 yılından bu yana Türkiye’deki faaliyetlerini vurgulayan yeni reklam kampanyasını...

Gündem

Bir Asrın Yolculuğu: Sabancı’dan 100 Yıllık Hikaye

1925 yılında, Hacı Ömer Sabancı tarafından temelleri atılan Sabancı Topluluğu, bu yıl...

Gündem

Sevgililer Günü’nde Cihazınızı Koruma Altına Alın

Fibasigorta, Sevgililer Günü’ne özel Cep Telefonu Sigortası’nda %14 indirim sunuyor. Kampanya 14...