Anasayfa Yarışmalar & Ödüller Londra’dan Adba International’a prestijli ödül
Yarışmalar & Ödüller

Londra’dan Adba International’a prestijli ödül

Paylaş
Paylaş

Clarabridge yöneticilerinden Susan Ganeshan ödülü, Adba International’ın iş dünyasına yönelik yayını The Brand Age dergisinin Londra temsilcisi gazeteci Yasemin Bakan’a takdim etti.

İstanbul Merkezli Türk şirketi Adba International, Londra’da “Customer Experience Champion Awards’’da ödüle layık görüldü. Müşteri ilişkileri yönetimine getirdikleri yeni yaklaşımdan dolayı pek çok global şirketi geride bırakan Adba International “Diamond’’ ödülü kazandı. Ödülü, Adba International’ın iş dünyasına yönelik yayını The Brand Age’in Londra temsilcisi gazeteci Yasemin Bakan aldı.

Müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) alanında hizmet veren İstanbul merkezli Türk şirketi Adba International, Londra’da Clarabridge’in The Brewery isimli salonda düzenlediği ‘Customer Experience Champion (CXC) Awards’ yarışmasında en prestijli ödülü almayı başardı. Etkinliğe Londra iş dünyasının seçkin temsilcilerinden oluşan 1000’e yakın konuk katıldı.

CRM’e yeni yaklaşım ‘Diamond’ ödül getirdi

The Brand Age dergisinin kardeş şirketi Adba International, müşteri ilişkilerine getirdikleri yeni yaklaşımdan dolayı yüzlerce şirketi geride bırakıp, Londra’da düzenlenen yarışmada CX Diamond ödülüne hak kazandı. Ödülü şirketin Clarabridge yöneticilerinden Susan Ganeshan, Adba International’ın iş dünyasına yönelik yayını The Brand Age dergisinin Londra temsilcisi  gazeteci Yasemin Bakan’a takdim etti.

Ganeshan, Adba International’ın Türk Havayolları’na verdikleri hizmette, müşteri ilişkileri yönetimi alanında uyguladıkları yenilikle farklılık yarattıklarını, şirket karlılığını ve müşteri sadakatini artırmalarının ödülü almalarında etkili olduğunu belirtti.

Yarışmaya katılmak için şirketlerde aranan kriterler arasında şirketin vizyon, strateji sahibi olması, işin yapılış biçimi ve başarılı sonucunu gösterebilmesi gerekiyor.

Ödülü kazanmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Adba International Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Bayazıt; “Türk Hava Yolları ile yapmış olduğumuz çalışmada ortalama yanıtlama süresini 10 dakika kadar düşürmemiz, çözüm odaklı yaklaşımımız ve müşteri memnuniyetindeki artış bu ödülü kazanmamızda büyük rol oynadı. Bu da ADBA ekibinin ne kadar titiz ve verimli çalıştığının göstergesidir” dedi.

Paylaş
İlgili Makaleler
Yarışmalar & Ödüller

Yeni Renault Clio Türkiye’de yılın otomobili seçildi

Yeni Renault Clio, Otomotiv Gazetecileri Derneği tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen “Türkiye’de...

Yarışmalar & Ödüller

Vestel’in espor turnuvası Kupa Vestel başlıyor

Vestel kendi espor turnuvasını düzenliyor. 29 Haziran – 12 Temmuz tarihlerinde FIFA...

Yarışmalar & Ödüller

Michelin, Le Mans 24 Saat Sanal Yarışları’nın resmi sponsoru oldu

Michelin, motor sporları kategorisinde ‘dayanıklılık yarışı’ olarak bilinen Le Mans 24 Saat’in...

Yarışmalar & Ödüller

MIXX Awards Europe’da Grand Prix Üçüncü Kez Türkiye’de

Dijital reklamcılık alanında dünyanın 47 ülkesinde faaliyet gösteren IAB’nin Avrupa merkezi IAB...