Anasayfa Atamalar Anne Lambusson “Peugeot Citroën Group” (PSA) Sözleşme Birimi Yönetimi’ne atandı
Atamalar

Anne Lambusson “Peugeot Citroën Group” (PSA) Sözleşme Birimi Yönetimi’ne atandı

Paylaş
Paylaş

GEFCO Group, Anne Lambusson’ın “Peugeot Citroën Group” (PSA) Sözleşme Birimi Yönetimi’ne atandığını açıkladı. Lambusson, yeni görevinin yanı sıra İcra Kurulu Üyeleri arasında da yer alacak.

İdari Başkan Yardımcısı olarak Doğu Asya bölgesi yönetimini üstlenen Paul-Henri Fréret’in yerine, uluslararası ortamlardaki endüstriyel uzmanlığını, demiryolu taşımacılığı ve otomotiv sektörlerindeki deneyimi ile birleştiren Anne Lambusson getirildi. Anne Lambusson, PSA Sözleşme Birimi Yönetimi’nin yanı sıra İcra Kurulu Üyeliği görevinden de sorumlu olacak.

PSA Sözleşme Birimi İdari Başkan Yardımcısı Anne Lambussonn,GEFCO Group’a bu önemli büyüme döneminde katılmaktan dolayı mutluyum. GEFCO’nun karmaşık tedarik zincirini yönetme kabiliyeti, 4PL inovasyon becerisi, operasyonel mükemmelliği ve geniş global ağı onu farklı kılan özelliklerin başında geliyor. PSA Group ve GEFCO arasındaki bu değerli işbirliğinin gelişimine katkı sağlayacağıma inanıyorum.” dedi.

Daha önce SNCF Group’un Rhône-Alpes ve Auvergne Bölgesel Yönetim Direktörü olan Anne Lambusson, demiryolu ağının yenilenmesi ve modernizasyonuna odaklanan büyük altyapı projelerini yönetti. Anne Lambusson, SNCF Group’a bağlı Keolis ortaklığının Uluslararası Operasyonlar Başkan Yardımcılığı görevini de üstlendi. Operasyon yönetimi, yeni kamu imtiyazlarının başlatılması ve uluslararası ihale görüşmelerinin yönetimi gibi sorumluluk alanları olan Lambusson, bağlı olduğu yedi ortaklığın faaliyetlerini önemli ölçüde büyüttü.

Uluslararası gruplarda ve Fransız grup şirketlerinde çeşitli direktörlük pozisyonlarında görev alan Anne Lambusson’a 2013 yılında “Chevalier” of the Légion d’Honneur (Fransız Şeref Nişanı) verilmiştir.

 

Paylaş
İlgili Makaleler
Atamalar

ÜNLÜ & Co’ya yeni Direktör

Yatırım hizmetleri danışmanlığı ve varlık yönetimi alanında faaliyet gösteren ÜNLÜ & Co,...

Atamalar

Yemeksepeti Banabi’nin Genel Müdürü Bülent Dölek Oldu

Yemeksepeti Banabi’nin Genel Müdürü pozisyonuna Bülent Dölek getirildi. İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri...

Atamalar

Mindshare’ın Yeni İcra Kurulu Üyesi Ayşe Ketenci Oldu

Mindshare CEO’su Neslihan Olcay atama ile ilgili değerlendirmesinde, “Mindshare Türkiye olarak işimizin...

Atamalar

Pfizer İsrail’e Türk Genel Müdür

2002 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nden aldığı Kimya Mühendisliği diplomasının ardından 2003 yılında New...