Anasayfa Medya Deri Tanıtım Grubu’nun Yüzü Arda Turan!
Medya

Deri Tanıtım Grubu’nun Yüzü Arda Turan!

Paylaş
Paylaş

Deri Tanıtım Grubu (DTG), 2016 yılında Türk derisinin yurtdışı tanıtım yüzü olarak Arda Turan ile anlaştı. Bu işbirliği kapsamında, Arda Turan sıra dışı bir videoda ve DTG’nin başta Milano olmak üzere yurtdışı hedef pazarlarındaki tanıtımlarında yer alacak.

Türk derisini iç ve dış pazarlarda tanıtmak, ihracat potansiyelini arttırmak amacıyla 11 yıldır faaliyet gösteren ve birçok başarılı projeye imza atan Deri Tanıtım Grubu, 2016 yılında hedefleri doğrultusunda büyük atılımlar gerçekleştirmeyi planlıyor. Bu doğrultuda, yurtdışında Türkiye’yi başarıyla temsil eden, yeteneği ve üstün futbol zekasıyla takdir edilen Arda Turan, Deri Tanıtım Grubu’nun 2016’daki yüzü oldu.

Video tüm dünya ile eş zamanlı olarak 19 Şubat Cuma günü Deri Tanıtım Grubu’nun Youtube kanalı Turkish Leather Council’den yayınlanıyor.

 

 

VIDEONUN TEMASI

DTG’nin hedef pazarlarından biri olan Çin’e atıfta bulunarak, yarı Amerikalı, yarı Çinli bir genç kız, Türk derisinden yapılan darbukayı çalıyor, Arda Turan karşısında Türk derisinden üretilen ayakkabıları ile step yapıyor. 3 bölümden oluşan filmde, darbuka ritimleri ve Arda Turan’ın adımlarının gittikçe hızlandığını görüyoruz. Bu atışmayı Arda kazanıyor.

Paylaş
İlgili Makaleler
Medya

Müzik platformu Muud artık Tivibu’da

Türk Telekom, dijital müzik platformu Muud’un zengin içeriklerini, Tivibu İnteraktif Servisler üzerinden...

Medya

Samsung Electronics Türkiye ile Ece Seçkin’den “acayip iyi” bir proje

Ece Seçkin, Samsung Electronics Türkiye ile iş birliği kapsamında Instagram ve TikTok...

Medya

Twitter’dan bir yeni özellik daha

Twitter, son birkaç yıldır sertlik dozajı giderek artan siyasi söylemler ve George...

Medya

Facebook, Messenger Kids’i Türkiye’deki ebeveynler ve çocuklar için hayata geçiriyor

Facebook, bugün yaptığı bir açıklamayla Messenger Kids’i Türkiye’de hayata geçirdiğini duyurdu. Bugün...